Lite Bilder

 
 Fika vid nya bordet Solen = Jolin, Pettson = Therese och Findus = Karin Sommar i Värmland

Bilderna är klickbara

TjolaHopp

Sommar

Ojoj va fort tiden går!
Hela sommaren är snart slut (iallafall lovet) och inte en uppdatering ännu. Men nu kommer det! I Sommar har vi slappat, slappat och slappat. Vi har åkt lite båt, varit i Karlstad och haft besök så på nått sätt har tiden rusat!

Jolin är nu stora tjejen som kan många ord och verkligen försöker lära sig allt nytt som mamma och pappa säger. På måndag är det dagis igen men vi börjar mjuk eftersom Pappa inte jobbar. 3 dagar första veckan, hoppas det går bra nu när hon ska dela med sig av alla saker som finns på dagis (allt är nämligen hennes nu för tiden!)

Jag börjar skolan den 17:e augusti och Erik börjar jobba ganska snart tror jag. Vardagen återgår till den vanliga lunken. Ska försöka ta körkort i höst också, innan körkortstillståndet går ut (Panik!)

Idag har vi varit på IKEA. Det blev en snygg takkrona till och ett bord till balkongen nu behövs bara matchande stolar! Så nu ikväll har vi ätit middag på balkongen. Vi har även möblerat om i vardagsrummet (min idé) Så nu fattas bara ny tvbänk och en TV förstås! Nästa rum på tur är vårt sovrum, vill ha in en läsfåtölj och läslampa så man kan mysa med en bok!

Nu är tiden mycket, Jolin ska i säng och en bokhylla ska flyttas innan plugg/tv-slapp. Imorrn tänkte jag lägga in lite bilder från sommaren och ny inköpen!

HejHopp

RSS 2.0