Mot skåne!

Halloj från bilen!

Nu är vi påväg till Skåne! Elsa sover just nu och Jolin kikar på film, snart dags att stanna för lite lunch.

Elsas åttamånaders-kontroll gick bra, men dålig viktökning på tösen så nu kör vi stenhårt med näringsdrycker och grädde/calogen i allt. Så 13 februari får vi se om det gett resultat. Hon är fortfarande förkyld dock, blev lite bättre men nu sämre igen så i Skåne blir det bara att ta det lungt och ingen träff med Oscar =/ Men det tar vi en annan gång!

Bamse gympan älskar Jolin, trots den sena tiden. De två gångerna hon hunnit vara på så har hon sovit ca 20 minuter precis innan och sen varit pigg. Mellis blir till mat och middag blir mellis på onsdagarna men så får det bli.

Nästa vecka är proppfull verkligen, eftersom vi kommer hem på tisdag så blir det inte mycket kvar av veckan men de dagarna hemma är fullbokade.

På Onsdag börjar babysången och torsdag är det logopeden och jag har möte med studievägledaren. Fredag är det begravning och lördag kalas. Sen får vi vilodag på söndag innan veckan efter drar igång med massor av läkarbesök, sångstunder, rytmik och kringresande.

Men det tar vi då! Nu måste jag komma på var vi ska äta!

Hej hopp


8-månaders kontroll

Imorgon är det BVC för Elsa, 8 månaders kontroll. Väga, mäta å vad gör man mer?
Elsa mår ändå rätt bra nu, hostar inte så värst mycket men snorar desto mer. Vi ger dock astma medecinerna 4ggr/dag för att det ska hålla sig såhär. Hoppas bara hon blir bättre snart så vi kan åka friska ner till skåne =)


Denna vecka är full med lekträffar, BVC och kalas! Jolin ska öven få börja på bamse gympa med start imorgon kväll. Klockan 17 -18, väldigt dum tid men vi ger det ett försök. Borde alltså ge henne blodpudding eller något annat matigt till mellis så hon orkar med detta plus att vi måste ta oss till Saltskog själva. Jag hoppas verkligen inte att det REGNAR då! Men, om jag orkar så kommer en rapport imorgon.


Elsa ska även få en gåstol från hjälpmedel :D hoppas den kommer snart så vi kan hämta den. Hon är extremt mammig och klängig nu så hoppas att den ska ge henne lite intresse av att vara själv på golvet en stund iaf.


Imorgon blir storkusin Therese 13 år! grattis grattis! Vi ringer såklart och säger hej!


Nu borde jag verkligen sova, Erik kommer hem från jobbet snart och imorgon blir det ingen sovmorgon. Fixa Jolin för dagis och sen oss för BVC kl 9.30. Godnatt



Insamlingshjärta

Elsa har ett insamlinghjärta hos hjärt-lungfonden så skänk gärna en slant =)







Tack!

RSS 2.0