Testa bilbarnstol!

Hej halloj!

Jag har nu ansökt om att få testa Acta Gracos nya bilbarnstol. Vore toppen med två små!

Kolla gärna in den här länken http://smartsontestpilot.se/belogic/bli-testpilot/

Här finns en film om stolen; Acta graco

Nu får vi väl se om det funkar.. Det är nog dags att sova och fixa medicin till Elsa nu!


Vi ses!



Sjukdag


Idag är vi alla sjuka, barnen o jag vill säga..
Elsa & jag snorar å hostas. Stackars Jolin har feber.. =/


Igår var vi iväg till Solna, ögonundersökning och Dysmeliteamträff. Ögonundersökningen gick hur bra som helst, Elsa tittade dit hon skulle och var så glad. Läkaren kunde inte se något brytningsfel eller något i ögonbotten. På dysmeliträffen fick vi veta att Elsas kotor i necken/ryggen ser lite annorlunda ut. Gällde tydligen kotorna 3-7, resten såg bra ut. Detta ska undersökas vidare av ett specialist team. Sen var det vänstra skulderbladet högre upp än normalt också, detta kommer samma specialist team titta på. I övrigt så var det inte så mycket mer, nästa vecka ska det tas lite prover som de ska DNA analysera för att eventuellt hitta någon diagnos.

I oktober är det dags för möte med handkirurgen igen, då kommer vi få se röntgenbilderna och höra vad de har för plan kring det. Vi har ännu inte hört något från hörselcentrum men det kommer väl och på hjärtfronten ser allting bra ut, vi ska inte dit fören om ca 4-5 veckor så det känns bra, dock fortsätter vi med medicineringen.


På matfronten går det bättre, Elsa äter gröten så länge hon slipper äta mycket. Ca 7-8 teskedar får jag i henne nu men det kanske går lättare när förkylningen är helt borta.


Fick precis höra att lilla Oscar i Lund har fått komma ner till avdelningen från BIVA efter sin stora hjärtoperation, hoppas nu att han blir så bra att han får åka hem snart!


Nej nu vill inte Elsa babygymma mer!



Börja blogga...

Funderar på om jag ska börja skriva i min blogg kanske?
Har nog aldrig riktigt kommit igång med det men kan alltid försöka nu. Elsa å jag är sjuka och jolin är på dagis. Imorgon är det stort möte på sjukhuset med "dysmeli-teamet" men innan de så är det ögon undersökning på Elsa. Stackars lilla skruttan får aldrig någon ro =/
Imorse var det extremt segt att kliva upp, men de gick. Nu borde jag fixa lite te med honung och en spruta Calogen!
Elsa bökar runt i sängen så det är nog dags för lite mat =)
Babblar med långa farbrorn

RSS 2.0