Vecka 39

Hej halloj!

Vilken vecka! Jolin, jag och Elsa har varit lite små förkylda allihop. Värst är det för Elsa som snorar och slemmar massor. Högläge och mycket ammning är medicinen för det!

Vi har även varit hos audionomen och gjort insatser till hörapparaten, de får vi på tisdag och då får vi äntligen hem Elsas hörapparat. Färgen blev lila! 

Idag var det även hjärtkontroll och allt såg bra ut, svårt att få till riktigt bra bilder eftersom hon är lite sjuk och så men läkarn var nöjd. Medicinerna får dock vara kvar på samma nivå eftersom hennes blodtryck var lite högt. Nästa kontroll är inte fören om 2 (!) månader. Vad ska vi nu göra i veckorna?

Träffade även Eva som kollade lite på skenan och fixade lite med den. Nästa solna besök är om två veckor då vi ska ha möte med hela teamet igen, hoppas de har provsvar då! Idag var vi även och fotograferade Elsa till utredningen, det var inte lätt tyckte sjukhusfotografen =P Haha, få en 4 månaders bebis att visa upp händer/handflator är inte det lättaste. Tog även foton på fötter och helkropp. 

Nu ska jag nog sova, eller medicinera, amma och sen sova :D



Godnatt!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0